Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!
Jolene (2008) watch online
Sinners and Saints (2010) online
Into the Abyss (2011) online

Avocado oferuje kursy dokształcające:

Dietetyka

Kurs Dietetyki i Odchudzania I i II stopnia


Dietetyka to nauka zajmująca się zasadami żywienia, biochemicznymi podstawami żywienia i psychologią żywienia.

Dietetyk analizuje jak składniki pożywienia wpływają na zdrowie i wydolność naszego organizmu a także opracowuje indywidualne diety oraz metody leczenia zaburzeń żywieniowych, nadwagi i niedożywienia.

Dietetyk – kod zawodu – 322001

Kurs Dietetyki i Odchudzania I i II stopnia przygotowuje uczestnika do wykonywania zawodu Dietetyka. Kursanci poznają najnowocześniejsze zagadnienia związane z żywieniem człowieka, uczą się układania jadłospisów ,także w wybranych chorobach, poznają różnorodne diety dostosowane do rodzaju pracy i trybu życia. Uczą się także pracować na jednym z najnowszych programów dietetycznych. Po ukończeniu kursu uczestnik może rozpocząć pracę na stanowisku Dietetyka lub może otworzyć własną poradnię dietetyczną.

Kursy zawodowe Dietetyki i Odchudzania organizowane są dla osób nieposiadających doświadczenia, a także osób, które związane są z branżą: medyczną, żywieniem, sportem, absolwentów, studentów oraz osób chcących poszerzyć swoją wiedzę. Program kursu Dietetyki realizowany jest w przystępny i dogodny dla Państwa sposób.

Czytaj więcej...

Kurs gastronomiczny - Kucharz

Kucharz jest artystą. Gotowanie sztuką.

Przygotowanie posiłku jest jak malowanie obrazu: nigdy nie powstaną dwa identyczne obrazy ani dwie identyczne potrawy. Niepowtarzalna osobowość, indywidualne podejście do gotowania, stosowanie różnych technik, przesądza o wyjątkowości "dzieła" kucharza.

Kucharz (kod zawodu: 512001)

1.Wymagania wstępne dla uczestników szkolenia

Nasz kurs gastronomiczny skierowany jest zarówno do osób, które chciałyby poszerzyć swoją dotychczasową wiedzę i zainteresowania, jak również dla osób bez doświadczenia, które marzą o zdobyciu nowego zawodu.

Celem kursu jest zdobycie przez uczestników kompleksowej wiedzy i profesjonalnych umiejętności przygotowywania potraw. Kursanci po ukończeniu kursu zdobędą wiedzę z zakresu surowców gastronomicznych, przygotowania stanowiska pracy, obróbki wstępnej surowców, struktury organizacyjnej zakładu gastronomicznego, wymogów systemu HACCP w gastronomii i przede wszystkim przygotowywania wspaniałych potraw.

Czytaj więcej...

Joomla Template - by Joomlage.com